avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Carpatica asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Carpatica asigurari

Buna ziua
Imi poate spune cineva daca procedura de faliment de la Carpatica sa terminat ?
Sau dat drumul la plati
Am un proces la arhiva tribunalului
Cel mai recent răspuns: vasy75 , utilizator 19:44, 1 Octombrie 2018
Platile pentru daunele Carpatica sunt efectuate de catre FGA si da, se platesc de ceva vreme
Multumesc mult de tot
buna ziua
am sunat avocatul si mia spus ca nu sa finalizat procedura de faliment carpatica
si ca deocamdata treb sa asteptam
noi locuim in uk
ne puteti ajuta sa stim sigur
multumesc anticipat
Este neclara situatia dumneavoastra. Ce se intelege ca aveti un proces in arhiva?... Daca aveti o sentinta definitiva prin care partea rasponsabila civilmente Carpatica este obligat la plata, cererea trebuie depusa la Fondul De Garantare.
L-am sunat in dimineata asta si mia spus ca nu sa terminat procedura
Mai pe scurt
Acum 4 ani pe o trecere de pietoni din Petrila jud hd. Sotia mea a fost lovita de o masina
Ulterior daunele treb platite de carpatica
Suma ceruta la proces 10000€
De la tribunal nea venit ultima hartie anul trecut in ianuarie ca dosarul este la arhiva pana la terminarea procedurii de faliment
Va multumesc pentru raspuns
Nu stiu ce credeti ca sar fi putut intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment asigurari carpatica vasy75 vasy75 Buna ziua Imi poate spune cineva daca procedura de faliment de la Carpatica sa terminat ? Sau dat drumul la plati Am un proces la arhiva tribunalului Un ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna carpatica fga xyzc123 xyzc123 Buna ziua, Am incheiat o polita de asigurare CASCO la Carpatica la inceputul lui Iulie 2016. Peste vreo 2 saptamani am avut un incident. Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)