avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... faliment Asigurari Carpatica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

faliment Asigurari Carpatica

Buna ziua
Imi poate spune cineva daca procedura de faliment de la Carpatica sa terminat ?
Sau dat drumul la plati
Am un proces la arhiva tribunalului
Un consultant in asigurari mia raspuns aici ca sa terminat procedura de faliment carpatica
Am sunat avocatul in Romania[noi locuim momentan in uk] si acesta mia spus ca treb sa asteptam ca nu sa finalizat procedura de faliment carpatica
MA PUTETI AJUTA CU O INFORMATIE MAI CLARA
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 12:40, 3 Octombrie 2018
Este total neclara situatia pe care ati prezentat, mai explicit si clar daca se poate, ca sa putem intelege si sa va putem ajuta.
L-am sunat in dimineata asta si mia spus ca nu sa terminat procedura
Mai pe scurt
Acum 4 ani pe o trecere de pietoni din Petrila jud hd. Sotia mea a fost lovita de o masina
Ulterior daunele treb platite de carpatica
Suma ceruta la proces 10000€
De la tribunal nea venit ultima hartie anul trecut in ianuarie ca dosarul este la arhiva pana la terminarea procedurii de faliment
Va multumesc pentru raspuns
Nu stiu ce credeti ca sar fi putut intampla?
Avocatul dumneavoastra a depus dosar de dauna la Fondul de Garantare?
O sa l intreb
multumesc mult de ajutor
Dosar 3978/85/2016 - Tribunalul Sibiu,

Alte discuții în legătură

Carpatica asigurari vasy75 vasy75 Buna ziua Imi poate spune cineva daca procedura de faliment de la Carpatica sa terminat ? Sau dat drumul la plati Am un proces la arhiva tribunalului (vezi toată discuția)
Am sanse sa castig daca ii dau in judecata?va rog un sfat avizat! irinageana irinageana O problema pe care din cate am vazut cam toti pagubitii o au...Carpatica nu plateste asigurarile auto. am fost lovit de un cielo, a intrat din plin in spatele ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)