O problema pe care din cate am vazut cam toti pagubitii o au...Carpatica nu plateste asigurarile auto. am fost lovit de un cielo, a intrat din plin in spatele meu, fara nici o reactie de frana. cel cu cielo are asigurare la carpatica, spre ghinionul meu. am mers a doua zi dupa accident la carpatica pentru a constata dauna, am urmat toate procedurile necesare, am adus si martori la accident, s-au facut si poze...dosarul a fost trimis la sibiu si cand am sunat pentru a afla raspunsul mi s-a zis ca voi fi despagubit cu suma de 49milioane, dar ca va trebui sa vin cu un numar de cont, pentru a mi se vira banii. cand am mers a doua zi la carpatica, spre stupoarea mea, mi s-a zis ca de fapt a fost o eroare de sistem si ca raspunsul era de fapt negativ, mi-au respins dosarul pe motiv de daune complementare, masina mea fiind mult mai avariata decat cielo, care avea doar placuta de inmatriculare botita. eu aveam un opel astra, acum e doar un opel cu spatele facut acordeon... am cerut reexmaninarea dosarului, cu alte poze, cu declaratii ale martorilor...dupa zile intregi de sunat mi s-a raspuns intr-un final si mi s-a zis ca de fapt eu am recunoscut ca accidentul nu s-a intamplat cu acel cielo, dupa care au zis ca nu am lasat nici o cerere de reevaluare...m-am luat tare de ei, am mers direct la birouri...intr-un final, agentul ala si-a adus aminte de dosarul meu...cererea de reevaluare nu fusese trimisa inca...intr-un final a venit un raspuns, inregistrat in calculatorul lor pe data de 4 februarie, ora 9.30 dimineata.ceva nu se leaga, pentru ca eu am facut reclamatia la ei in data de 4 dar dupa ora 9.30, era trecut de ora 10...acum dosarl s-a inchis, desi am facut o reclamatie si la CSA...as vrea sa stiu daca am vreo sansa in instanta, dar dati-mi un sfat realist! va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
Adrian Tudor , Consultant asigurari
21:28, 8 Martie 2010