avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... am sanse sa castig daca ii dau in judecata?va rog un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

am sanse sa castig daca ii dau in judecata?va rog un sfat avizat!

O problema pe care din cate am vazut cam toti pagubitii o au...Carpatica nu plateste asigurarile auto. am fost lovit de un cielo, a intrat din plin in spatele meu, fara nici o reactie de frana. cel cu cielo are asigurare la carpatica, spre ghinionul meu. am mers a doua zi dupa accident la carpatica pentru a constata dauna, am urmat toate procedurile necesare, am adus si martori la accident, s-au facut si poze...dosarul a fost trimis la sibiu si cand am sunat pentru a afla raspunsul mi s-a zis ca voi fi despagubit cu suma de 49milioane, dar ca va trebui sa vin cu un numar de cont, pentru a mi se vira banii. cand am mers a doua zi la carpatica, spre stupoarea mea, mi s-a zis ca de fapt a fost o eroare de sistem si ca raspunsul era de fapt negativ, mi-au respins dosarul pe motiv de daune complementare, masina mea fiind mult mai avariata decat cielo, care avea doar placuta de inmatriculare botita. eu aveam un opel astra, acum e doar un opel cu spatele facut acordeon... am cerut reexmaninarea dosarului, cu alte poze, cu declaratii ale martorilor...dupa zile intregi de sunat mi s-a raspuns intr-un final si mi s-a zis ca de fapt eu am recunoscut ca accidentul nu s-a intamplat cu acel cielo, dupa care au zis ca nu am lasat nici o cerere de reevaluare...m-am luat tare de ei, am mers direct la birouri...intr-un final, agentul ala si-a adus aminte de dosarul meu...cererea de reevaluare nu fusese trimisa inca...intr-un final a venit un raspuns, inregistrat in calculatorul lor pe data de 4 februarie, ora 9.30 dimineata.ceva nu se leaga, pentru ca eu am facut reclamatia la ei in data de 4 dar dupa ora 9.30, era trecut de ora 10...acum dosarl s-a inchis, desi am facut o reclamatie si la CSA...as vrea sa stiu daca am vreo sansa in instanta, dar dati-mi un sfat realist! va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:28, 8 Martie 2010
Un sfat realist nimeni nu va poate da. Este necesara cunoasterea continutului dosarului si mai ales fotografiile celor doua autoturisme avariate (mai bine ar fi vizionarea celor doua autoturisme avariate).
exact ca cioan...
eu zic sa incercati sa mergeti in instanta.
ar mai trebui sa cautati sa discutati cu ei. angajati-va un avocat sa rezolve cumva. in functie de dosarul acela, o sa va zica clar ce este de facut in continuare.
In lipsa documentelor de la dosarul de daune,nimeni nu se poate hazarda sa emita opinii
Contrarietatea intre cele doua pozitii ale asiguratorului ,initial plata ,ulterior rastalmacirea declaratiilor ,denota neseriozitatea si totala nesiguranta
Contactati persoana autorizata care sa poata analiza competent continutul dosarului de daune si sa se pronunte cu varianta favorabila dvs
Va multumesc pentru sfaturi! Numai bine!
Mai degraba in instanta deoarece asa cum am spus-o de nenumarate ori CSA-ul este platit din banii firmelor de asigurare si nu va tine cu participantii la trafic.Consultati un avocat specializat in aceste probleme si prezentatii toate dovezile.Sunt convins ca veti avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica nu imi plateste dauna produsa de asiguratul lor nininini nininini Am avut un accident ,la o coloana de masini m-am oprit iar in din spate am fost lovit de un Opel apoi fiind proiectat mai departe in alta masina.Am fost la ... (vezi toată discuția)
Refuz dosar dauna rca AdamEmanuel AdamEmanuel In urma cu 2 luni, am fost implicat intr-un accident rutier. Pe E85 m-a tamponat un domn din spate, am completat constatu amiabil, mi a dat asigurarea etc. A 2 ... (vezi toată discuția)
Proces dosar duana carpatica asig ovi.david ovi.david Buna ziua In data de 30.11.2010 in jurul orei 21:30 am fost implicat intr-un accident cu un camion MAN accident soldat doar cu avarii am sunat si in acest ... (vezi toată discuția)