avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... faliment Asigurari Carpatica
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

faliment Asigurari Carpatica

Buna ziua
Imi poate spune cineva daca procedura de faliment de la Carpatica sa terminat ?
Sau dat drumul la plati
Am un proces la arhiva tribunalului
Un consultant in asigurari mia raspuns aici ca sa terminat procedura de faliment carpatica
Am sunat avocatul in Romania[noi locuim momentan in uk] si acesta mia spus ca treb sa asteptam ca nu sa finalizat procedura de faliment carpatica
MA PUTETI AJUTA CU O INFORMATIE MAI CLARA
MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 12:40, 3 Octombrie 2018
este nr de dosar al falimentului bancar carpatica ?
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
DA
Lichidator judiciar este CITR – Filiala Cluj, ii puteti gasi pe internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica asigurari vasy75 vasy75 Buna ziua Imi poate spune cineva daca procedura de faliment de la Carpatica sa terminat ? Sau dat drumul la plati Am un proces la arhiva tribunalului (vezi toată discuția)
Am sanse sa castig daca ii dau in judecata?va rog un sfat avizat! irinageana irinageana O problema pe care din cate am vazut cam toti pagubitii o au...Carpatica nu plateste asigurarile auto. am fost lovit de un cielo, a intrat din plin in spatele ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia certificatului de deces dupa 5 ani? biancaelena biancaelena Buna ziua, intai de toate felicitari pentru acest site/forum. Va explic problema mea, incerc sa fiu cat mai scurta posibil. Parintii mei sunt despartiti din ... (vezi toată discuția)