avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum 6 Oct
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum 6 Oct

Ce scrie in Codul Civil despre casatorie.? Votam DA pe 6 Oct?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:02, 5 Octombrie 2018
Liberul arbitru.

ileana2006uk a scris:

Ce scrie in Codul Civil despre casatorie.? Votam DA pe 6 Oct?

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cunoasteti care este intrebarea din buletinul de vot?

"Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”

De unde ati tras inteles din intrebare ca veti vota despre casatorie?

Poate este vorba despre majorarea varstei de pensionare la 99 de ani sau despre cresterea si inmultirea iepurilor.

Ori despre legalizarea drogurilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Septembrie 2018
cyan, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa va lamuriti citind opinii pro si contra nu facand ce zice popa sau vecinul pensionar.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa parerea mea vor fi 4 pozitii:

1.Cei care voteaza cum le zice Biblia (preotul le.zice ce scrie in biblie )

2.Cei care sunt direct implicati si interesati de casatoria intre persoane de acelasi sex si adoptia ca o consecinta directa

3.Cei care sunt impotriva homoxesualitatii din motive indiferent de religie, din alte motive care pot fi dintre cele mai variate

4.Cei care vor sa fie ca in alte state unde este recunoscuta casatoria intre persoane de acelasi sex in majoritatea lor fiind probabil atei sau crestini care nu iau in seama ce scrie in Biblie ( considerand probabil ca este ceva invechit sau abrogat ori ceva care nu se mai aplica in societatea moderna ).

Fiecare va vota conform constiintei sale sau conform intereselor sale.

Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
@CLAUDIU LASCOSCHI, cu "pozitiile" chiar ati nimerit-o!! :)
As avea un amendament la poz.1, oare cum le citeste enoriasilor preotul din biblie cand descrie ce se intampla in Sodoma? O face parabole??

Alte discuții în legătură

Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)