avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum 6 Oct
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum 6 Oct

Ce scrie in Codul Civil despre casatorie.? Votam DA pe 6 Oct?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:02, 5 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
14 tari din UE au stabilit cu femeia si barbatul si 17 altfel.

De aceea am facut referire la Biblie si nu la preot.
Preotul zice ce prevede Biblia si nu de la el putere.

Ortodoxia este mai dura decat catolicismul.
Ea a aparut prima iar apoi celelalte, inclusiv catolicismul.

Cu toate acestea, minoritatile sexuale nu au avut probleme in tarile romane cum a fost in cele catolice sau unde s-a impus catolicismul.

Am analizat mai atent problematica si am observat ca sunt vadit favorizati in scop de boicotare a referendumului.
Se plang de discriminare dar le-a fost inchisa gura tocmai celor care sustin referendumul ,ceea ce nu este deloc in regula.In mass-media.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)