avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Referendum 6 Oct
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Referendum 6 Oct

Ce scrie in Codul Civil despre casatorie.? Votam DA pe 6 Oct?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:02, 5 Octombrie 2018

cyan a scris:

@CLAUDIU LASCOSCHI, cu "pozitiile" chiar ati nimerit-o!! :)
As avea un amendament la poz.1, oare cum le citeste enoriasilor preotul din biblie cand descrie ce se intampla in Sodoma? O face parabole??

Cititi d-voastra din Sf Biblie si o sa gasiti explicatia.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are scrisul prea mic...
:)
Personal, voi sta acasă.
Acest referendum nu are nicio treabă cu biblia, gay/lesbi, adopții, șamd. Singura treabă care o are, îndeplinită cu succes, divizarea societății, s-a vazut că "prinde la fraieri" astfel de subiecte.

cyan a scris:

Are scrisul prea mic...

Mergem cu totii la vot si votam DA pentru familie. Nu este nimic politic, m-am informat bine.

AU Lucifer a scris:

Personal, voi sta acasă.
Acest referendum nu are nicio treabă cu biblia, gay/lesbi, adopții, șamd. Singura treabă care o are, îndeplinită cu succes, divizarea societății, s-a vazut că "prinde la fraieri" astfel de subiecte.

cyan a scris:

Are scrisul prea mic...

Reiterez-liberul arbitru.

ileana2006uk a scris:

Mergem cu totii la vot si votam DA pentru familie. Nu este nimic politic, m-am informat bine.

AU Lucifer a scris:

Personal, voi sta acasă.

cyan a scris:

Are scrisul prea mic...

Alte discuții în legătură

Drept si religie.... Marius Bote Marius Bote Bună ziua. Va punem oîntrebare mai delicata. Drept si religie. Un preot, refuza sa imi elibereze certificatul de Botez al nepotelului meu. Pentru un Botez ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna vointa populara? apare acest termen in constitutie? anca26elena anca26elena Buna ziua, as dorii sa stiu daca in Constitutia noastra apare termenul de vointa populara , si daca da, ce inseamna exact. Multumesc. (vezi toată discuția)
Referendum pe forma de guvernamant ContSters257414 ContSters257414 daca tot se lucreaza la modificarea constitutiei (se schimba din temelii, s-a promis), nu credeti ca ar fi oportun ([b]SI NORMAL[/b]) sa fim intrebati, prin ... (vezi toată discuția)