avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Informații
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Informații

Bună! Cum pot sa aflu când este următoarea ședință într-un dosar penal daca la dosar pe diferite situri de exemplu portaljust sau jurisprudența sau legeonline..nu îmi mai arată altă ședință!? Si ce inseamnă ((cauze de conexitate sau indivizibilitate și încheiere finală dezinvestire))?
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 00:11, 30 Septembrie 2018
Nu cautati pretutindeni. Cautati pe judecatorie, tribunal... unde ati avut ultima sedinta. Daca instanta s- a dezinvestit, nu mai aveti alta sedinta de judecata. Asteptati redactarea hotararii si acolo o sa vedeti si motivarea si va lamuriti. Daca nu aveti rabdare, mergeti la arhiva si va interesati. Probabil ca dosarul va fi conexat, adica cuplat cu alte dosare, care au obiectul si cauza in stransa legatura si nu pot fi divizate. Dosarul va fi trimis la o alta instanta. O sa fiti citat din nou.
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conexare roxanikka24 roxanikka24 Imi spune si mie cineva ce inseamna: Complet: C2AP Tip solutie: Conexează cauza Solutia pe scurt: Conexează prezenta cauză la dosarul nr. 2276/314/2014. ... (vezi toată discuția)
Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna “document: Încheiere finală (dezinvestire)”? ... AlexBu AlexBu Tip solutie: Admite cererea (Ce inseamna exact)? “Document: Încheiere finală (dezinvestire)” (Ce inseamna exact)? Stadiu procesual: Fond (Ce ... (vezi toată discuția)