avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cum pot radia o mașină confiscată în UK? Plătesc ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cum pot radia o mașină confiscată în UK? Plătesc impozit pentru că la Impozite și taxe nu mi se ia în considerare documentul de confiscare primit de la autoritățile britanice

În urma cu 4 ani am cumpărat o mașină mai ieftina ,am facut actele de vanzare si am depus la primărie pentru înregistrare fiscală.Facusem si programare pentru înmatriculare si pana la data care urma să o inmatriculez am plecat cu ea în Anglia in vizita,locuiesc în România.
Masina mi-a fost confiscată în Anglia și mi-au dat un act urmând să fac contestație în instanță.
Deoarece costurile erau prea mari am renuntat sa mai fac contestație si am renuntat la masina
Problema este ca desi am tradus actul care mi l-au dat cei de la direcția taxe si impozite nu vor sa recunoasca actul motivînd ca nu are ștampila si ca nu ar fi o hotărâre definitivă
Cum pot proceda în cazul acesta?Masina nu am apucat sa o inmatriculez pe numele meu,nu mai am nr de înmatriculare și nici salonul,doar CI masina si dovada din Anglia de confiscare
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Demos , utilizator 22:05, 1 Octombrie 2018
Im baza documentului eliberat de autoritatile engleze,incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt sin drept bunul mobil urmare confiscarii acestuia conform document
In baza declaratiei notariale,solicitati radierea auto pe propria raspundere de pe rol dv fiscal
Nu se poate pretinde nedetinerea in drept a vehiculului acolo unde exista act de notificare de blocare de vehicul cu drept de contestatie in fata instantelor UKGB.
Utilizatorul nu interpreteaza corect sau nu intelege actul de notificare emis in UKGB.
Rezulta deci o declaratie notariala falsa cu consecintele legale cunoscute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scad de la fisc o masina confiscata taobao taobao Salut ! Am o hotarare judecatoreasca [b]definitiva si irevocabila [/b] de confiscare a unui autoturism intr-o tara terta precum si copie de pe cartea de ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ... Laura0503 Laura0503 Cum pot radia un autoturism vandut in urma cu aproximativ 5-6 ani si pentru care nu am -act vanzare-cumparare- si nici nu mai pot gasi cumparatorul? Detin doar ... (vezi toată discuția)
Radierea si scoaterea din evidentele fiscale autoturism Zsanina65 Zsanina65 Stimata Comunitate Am un autoturism de 26 ani, inmatriculat, care sta in garaj, nu circula de 5 ani.dar platesc impozitul. Are toate actele necesare pentru ... (vezi toată discuția)