Salut ! Am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de confiscare a unui autoturism intr-o tara terta precum si copie de pe cartea de identitate a acesteia. Masina confiscata in 2014 luna mai iar hotararea in 2015 luna septembrie. Am fost la Administratia Finantelor cu hotararea si cartea masinii pe motivul sa o scad iar raspunsul a fost ca " nu va putem ajuta cu nimic pana nu se valorifica bunul ".
Si daca se valorifica peste 10 ani, ce fac ? O platesc degeaba tot acest timp ? Va rog ajutati - ma cu un raspuns corect . Multumesc !
Nu-i asa ca raspunsul a fost verbal?
Faceti o notificare scrisa la administratia financiara si solicitati temeiul legal in baza caruia va este refuzata radierea fiscala a masinii si modalitatea legala de radiere.
Aveti varianta sa solicitati radierea fiscala pe proprie raspundere
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil urmare confiscarii acestuia
In baza declaratiei notariale si a hotararii judecatoresti,autoritatea fiscala este obligata sa radieze de pe rol fiscal bun mobil-conditionat de plata eventualelor debite in evidenta
Radierea auto
hellex
Acuma 7 ani am avut o dacie. Am depus la un fier vechi si am pragatit actele pentru radiere. Prin intrun accident neasteptat actele sau pierdut. Si masina nu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
cris1957
Buna ziua
Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)