avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj si pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj si pensie alimentara

Buna ziua , sunt divortata din 2011 eu am ramas cu copii in apartament si fostul lucreaza in germania din 2010 nu a mai locuit in acest apartament vreau sa fac partajul intrebarea mea este daca pot face fara el ?Am o sentinta din germania cu privire la pensia alimentara este de anul trecut sa decis in aceea sentinta sa de-a copiilor lunar 400 euro si din urma 14 800 euro de 1 an si 4 luni el na mai trimis nici un cent copiilor spunand acol la cei din germania ca nu lucreaza , eu stiu ca lucreaza pentru ca a mai dus cativa oameni la munca acol intrebarea este daca se poate pune in aplicare sentinta de acol si aici in romania sau cum as putea sa rezolv prob;lema tinand cont ca sunt cu pensie de boala si copii in liceu ma descurc greu. Va multumesc !
Ultima modificare: Duminică, 30 Septembrie 2018
Angela71, utilizator

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara din strainatate Angela71 Angela71 Buna seara . Sunt divortata si tatal copiilor lucreaza in Germania , am cerut marirea pensiei alimentare iar saptamana trecuta am primit de la tribunalul din ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Angela71 Angela71 Buna ziua sunt divortata din 2011 , tatal copiilor lucreaza cu acte legale avand si o firma in germania mentionez ca la data divortului aveam 5 copii minori ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite Angela71 Angela71 Buna ziua , sunt divortata din 2010, cu 2 copii minori cu pensie de boala de 400 lei , nu am avut posibilitate financiara pentru un partaj , fostul sot este ... (vezi toată discuția)