avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz sexual si hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz sexual si hartuire

Imi este enorm de rusine de ce voi confirma in urmatoarele randuri, dar am nevoie de un sfat urgent. Fostul meu iubit s a despartit de mine acum cateva luni, iar de atunci nu am mai tinut legatura deloc. De curand, insa, am aflat ca razpandeste zvonuri cum ca ar fi intretinut relatii sexuale cu mine, ca i-as fi trimis tot felul de poze indecente, etc. Parintii mei vor sa depun o plangere avand in vedere ca eu sunt minora si el major, doar ca mie imi este teama ca zvonurile sa nu se raspandeasca si mai tare. Ce e de facut? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:55, 1 Octombrie 2018
Daca fostul iubit nu te santeaza cu fotografii,filmulete. pt a te impaca cu el sau pt a intretine relatii sexuale pt ce anume sa formulati plangere.Cati ani ai,cati ani are el,cati ani aveati cand ati intretinut relatii sexuale,de toate aceste aspecte depinde daca este sau nu vorba de o infractiune.
Da, corect, lansarea de zvonuri nu se pedepseste penal, ca nu mai suntem pe vremea comunistilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Amenintare sanzyana sanzyana Buna ziua, Am o prietena care s-a despartit recent de iubitul ei dupa o relatie de 5 ani, iar acum fostul iubit o ameninta ca va posta pe internet un filmulet ... (vezi toată discuția)
Relatii sexuale intre minori blizzard17x blizzard17x Salut ! Am 16 ani, iubitul meu are 14 ani, am cazut de comun arcord sa ne intalnim in noaptea de revelion sa stam impreuna, sa intretinem relatii ... (vezi toată discuția)