avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cetatean strain in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cetatean strain in Romania

Buna ziua! In ce conditii poate un cetatean strain sa lucreze in Romania, adica ce documente ii sunt necesare? Firmele au conditii speciale pentru a angaja un cetatean strain? De asemenea, poate un cetatean strain sa isi deschida o firma in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:04, 2 Octombrie 2018
Nu are momentan viza pentru reintregirea familiei. Prezumtiv, daca are astfel de viza si permis de sedere, mai e nevoie de vreo autorizatie pentru a lucra pe teritoriul Romaniei?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este titular a dreptului de ședere pe termen lung pe teritoriul Românieiori ori a dreptului de ședere temporară pentru reîntregirea familiei în calitate de membri de familie ai unui cetățean român, atunci angajarea se va face fara "aviz de angajare".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi obtinute prin casatorie cu cetatean turc GeorgeMPetre GeorgeMPetre Buna ziua, As dori sa aflu, daca ma puteti ajuta, detalii referitoare la drepturile pe care le obtin cei doi soti prin casatorie (roman si turc), atat in ... (vezi toată discuția)
Angajare As vrea sa imi aduc prietenul sa lucreze in România. El este din Tunisia. Cum sa procedez si daca stie cineva o firmă la Ploiesti sau Bucuresti (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain ContSters327883 ContSters327883 Buna ziua. Un cetatean strain (Argentina) care are Carte de rezidenta pentru membru de familie al unui cetatean al Uniunii Europene (atentie, nu e membru de ... (vezi toată discuția)