M-am angajat la o companie pe data de 3 iulie cu contract pe perioada determinata de 3 luni, asta insemnand ca peste 3 zile, pe 3 octombrie, imi expira contractul. Eu nu mai doresc prelungirea acestui contract. Pot anunta acum, cu 3 zile inainte ca nu mai doresc prelungirea contractului fara sa existe repercusiuni? Sau trebuia sa fac asta cu 15 zile inainte, asa cum este scris in contract? O alta intrebare: eu pe 3 octombrie, fix cand mi se incheie contractul, nu pot ajunge la munca. Nu mai am zile de concediu de odihna si sunt sigura ca nu vor fi de acord sa imi dea liber. Ce se poate intampla daca pur si simplu nu ma prezint la munca?
Puteti anunta ca nu mai doriti prelungirea duratei c.i.m. ... nu trebuie sa stati in preaviz.
Data de 03.10.2018 va fi data incetarii c.i.m., care poate fi zi lucratoare sau zi nelucratoare pentru salariat, in functie de practica angajatorului respectiv.
Preaviz
E.Christian
Buna ziua!eu lucrez la un magazin din oct 2016 si pe fiecare luna am primit prelungire de contract luna de luna.daca imi dau demisia sunt obligat sa fac ... (vezi toată discuția)