avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere anuala ANAF 630
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere anuala ANAF 630

Buna ziua,
Am primit recent, o impunere, pe anul 2013, pentru stabilirea contributiei de asigurari sociale de sanatate. CA baza de calcul, este mentionat pct I.4(venituri in regim de retinere la sursa a impozitului pe venit, din activitati de natura celor prevazute la art.52alin(1)litb)-d) si din asocierile fara personalitate juridica prevazute la art.13lit.e). Respectiv este trecuta suma de 595lei pe luna, total 7140, solicitand o contributie de 33 lei /luna cu un total de 396 lei.
Eu din noembrie 2011, lucrez in Luxemburg, pentru Parlamentul European, salariat, unde platesc contributia la sanate, pensie, taxe si impozite.
Puteti va rog, sa-mi explicati, ce ar putea sa reprezinte acea suma de 595 lei, si cum pot sa contest aceasta contributie la sistemul de sanatate din Romania, avand in vedere ca deja platesc aici ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:14, 1 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru cazul dumneavoastra cel mai bine este sa mergeti urgent la ei la finante sa vedeti ce acte in copie trebuie sa duceti pentru a remedia situatia, daca se poate. Ei nu au cum sa stie ca mai aveti si acel loc de munca.
Ultima modificare: Luni, 1 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cas happycat happycat Sunt coasigurata din anul 1995,am 53 de ani si in anul 2011 ,din economiile familiei,si nu din alte surse,am deschis un cont in banca.In luna ianuarie 2012 am ... (vezi toată discuția)
Regimul cass platibilă din anii trecuţi georgescugheor georgescugheor Bună ziua ! Sunt pensionar din 1999 şi, bineînţeles, mi se opreşte din pensie atât impozitul, cât şi CASS. Din 2012 am lucrat ca PFA in regim de ... (vezi toată discuția)
Cnas - dividende mariana1950 mariana1950 In anul 2010 am primit dividende in valoare de 39 RON. Acum am primit de la CNAS o hartie intitulata \"EXTRAS DE CONT\", prin care ma instiinteaza ca in ... (vezi toată discuția)