avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mă puteți ajuta !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mă puteți ajuta !

Lucrez că arhivar la un colegiu ( liceu) am un handicap legea 448/2006, aș dori să mi spune ți dacă au dreptul să mă oblige să fac servicii ( atribuții) in afară de muncă pe care o prestez. Fac aceste servicii fără schimbarea contractului de muncă, doar din obligații. Mulțumesc pentru înțelegere.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:18, 1 Octombrie 2018
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie intre 2 societati de a nu angaja salariatii celeilalte lopypop lopypop doua societati cu acelasi obiect de activitate doresc sa incheie o conventie prin care sa se oblige ca nici una din ele nu va angaja salariatii celeilalte. Ce ... (vezi toată discuția)
Angajatorul mă obligă să vin in weekend la serviciu deși ... CristianMihai20233 CristianMihai20233 Angajatorul mă obligă să vin in weekend la serviciu deși contractul meu de munca este de luni pina vineri. As putea sa fac ceva in privinta asta ? (vezi toată discuția)
Angajare în timpul concediului de lauzie. bună seara, as dori ... Bianca-Elena Bianca-Elena Angajare în timpul concediului de lauzie. Bună seara, As dori sa știu dacă în perioada concediului de lauzie, este interzis sa îmi depun demisia și sa ... (vezi toată discuția)