avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi in Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi in Italia

Buna ziua,Am vândut in data de 17.07.2017 o remorca am făcut contract de vânzare cumpărare și fiscal,plus i-am predat toată documentația pentru a fi înmatriculata fapt ce nu sa intimplat pe lângă asta m-am pricopsit cu 7 amenzi de viteza din Italia.Doresc sa știu ce pot face sa pot radia remorca și sa se retrimită toate amenzile pe numele respectivului.Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism exuser exuser Buna ziua, Am vandut autoturismul personal in luna octombrie 2010. Instrainarea s-a facut in baza unui contract de vanzare-cumparare intocmuit la un birou ... (vezi toată discuția)
Amenzi auto RoxanaT8 RoxanaT8 Buna seara. Cum pot radia o masina pe care am vandut-o in data de 13.06.2018 pentru ca primesc amenzi din afara Romaniei pentru depasire de viteza de catre ... (vezi toată discuția)
Masina a fost vanduta ,si i-mi vin amenzi din alte tari????? maricelana maricelana buna ma numesc maricel si am o problema legata de masina ce am vanduto in italia un-i cetatean roman,facand si un act de vanzare cumparare inregistrat la ... (vezi toată discuția)