avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare apartament fara cadastru facut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare apartament fara cadastru facut

Am gasit un apartament care ne place intr-un bloc nou. Vanzatorul l-a cumparat cash de la dezvoltator anul trecut si inca nu s-a semnat contractul de vanzare cumparare (am inteles ca nu s-a facut cadastrul). Acum vrea avans 15% in baza unei promisiuni de vanzare-cumparare. Este legal un astfel de document in aceste conditii? Ce acte ar trebui sa cerem si ce sa se specifice in acea promisiune pentru a nu ne lua teapa? Ce ar trebui sa verificam?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:24, 1 Octombrie 2018
Păi prima țeapă e ca încheiati o promisiune de vânzare cu o persoană care nu e proprietarul imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament cu suprafata mai mica decat in promisiune ContSters339828 ContSters339828 Buna seara, In luna iulie 2015 am semnat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere intr-un bloc nou, in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune vanzare-cumparare Ema_cumparator Ema_cumparator Buna ziua, In calitate de cumparator, am semnat o promisiune de vanzare-cumparare pentru un apartament de 2 camere, intr-un inca bloc in constructie la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament alex_32 alex_32 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament nou, intr-un ansamblu de mai multe blocuri in constructie, de la dezvoltator cu cash(avans la antecontract si plata ... (vezi toată discuția)