avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

Buna ziua,

In decembrie, din 15, urmeaza sa intru in concediu prenatal, si doresc sa stiu daca se ia in considerare marirea de salariu preconizata pt luna noiembrie ,in ceea ce priveste plata concediului prenatal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 1 Octombrie 2018
Cuantumul brut lunar al indemnizației de maternitate este de 85% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.


In spaet, se va lua in calcul si marirea de salariu preconizata pentru luna noiembrie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenatal Alexandra Marian Alexandra Marian Cum se calculeaza prenatalul?....eu sunt angajata din august si am intrat in prenatal de pe 1 ianuarie, iar data nașterii ar fi pe 8 martie..cam cați bani ar ... (vezi toată discuția)
Salariu in prenatal Lidua Lidua Daca am salariu in mana de 1165 lei. / luna De ce pe prenatal iau 900 lei? (vezi toată discuția)
Bani concediu prenatal Semiluna96 Semiluna96 buna seara! dupa luuungi discutii cu patroana mea in legatura cu salariul meu, cat si despre concediul prenatal, ma poate lamuri si pe mine cineva cum se ... (vezi toată discuția)