avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu in prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu in prenatal

Daca am salariu in mana de 1165 lei. / luna
De ce pe prenatal iau 900 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:11, 20 Ianuarie 2019
Cuantumul brut lunar al indemnizației de maternitate este de 85% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

Din indemnizatia pentru concediul de maternitate se retine contributia de asigurari sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. daca am salariul brut 2700 lei, cati bani voi incasa ... Lauraelenabadea Lauraelenabadea Buna seara. Daca am salariul brut 2700 lei, cati bani voi incasa in co prenatal si postnatal? Multumesc. (vezi toată discuția)
Prenatal Alexandra Marian Alexandra Marian Cum se calculeaza prenatalul?....eu sunt angajata din august si am intrat in prenatal de pe 1 ianuarie, iar data nașterii ar fi pe 8 martie..cam cați bani ar ... (vezi toată discuția)
Indemni6 raetchi raetchi As vrea sa stiu cat este indemnizatia pe luna (vezi toată discuția)