avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Daca am salariul brut 2700 lei, cati bani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Daca am salariul brut 2700 lei, cati bani voi incasa ...

Buna seara. Daca am salariul brut 2700 lei, cati bani voi incasa in co prenatal si postnatal?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 7 Iulie 2021
Cuantumul brut lunar al indemnizației de maternitate este de 85% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

Se retine CAS (25%) .

Calculator indemnizație concediu maternitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La concediu prenatal 85% din net sau brut? Alexandra1822 Alexandra1822 As vrea sa știu daca concediu prenatal si posnatal se plateste cu 85% din salariul brut? (vezi toată discuția)
Indemni6 raetchi raetchi As vrea sa stiu cat este indemnizatia pe luna (vezi toată discuția)
Prenatal Gaman Georgiana Gaman Georgiana Va rog sa ma ajutati si pe mn . cum se calculeaza prenatalul dupa ce nasti 85% net sau brut ? (vezi toată discuția)