avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La concediu prenatal 85% din net sau brut?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La concediu prenatal 85% din net sau brut?

As vrea sa știu daca concediu prenatal si posnatal se plateste cu 85% din salariul brut?
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:16, 23 Februarie 2019
Cuantumul brut lunar al indemnizației de maternitate - pre si postnatal - este de 85% din media veniturilor brute lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe țară lunar, pe baza cărora se calculează contribuția asiguratorie pentru muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemni6 raetchi raetchi As vrea sa stiu cat este indemnizatia pe luna (vezi toată discuția)
Prenatal Gaman Georgiana Gaman Georgiana Va rog sa ma ajutati si pe mn . cum se calculeaza prenatalul dupa ce nasti 85% net sau brut ? (vezi toată discuția)
Buna ziua, este legal sa intru din concediu de odihna direct ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, este legal sa intru din concediu de odihna direct in concediu prenatal? Adica in luna respectiva sa nu am efectiv nici o zi lucrata? De ex: 1-15 ... (vezi toată discuția)