avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Legea falimentului personal
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Legea falimentului personal

Buna ziua,

As dori sa incep procedurile pentru a-mi declara falimentul personal. Am 2 credite bancare si 7 IFN-uri.
De unde sa incep ? Gasesc pe cineva in Timisoara care sa ma ajute ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:31, 1 Octombrie 2018
Vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_370...

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidator bankcoop amfilofie amfilofie Buna ziua, va rog, pentru a obtine o adeverinta de venit in perioada lucrata, de la BANKCOOP (Neamt), carui lichidator trebuie sa ma adresez? Multumesc, c ... (vezi toată discuția)
Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca bankcoop s.a. ... ioana aurica feher ioana aurica feher Am avut credit cu ipoteca care l am achitat banca Bankcoop S.A. nu exista a falimentat. Acum am ramas cu notarea ipoteci la cartea funciară, ce pot sa fac sa ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva bankoop ... Negru_Marcela Negru_Marcela Bună ziua As dori sa-mi spuneți unde găsesc arhiva banckoop cluj Am nevoie de un act pentru radierea ipotecii din CF (vezi toată discuția)