avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Data eliberare certificat de nastere gresita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Data eliberare certificat de nastere gresita

Ce trebuie sa fac sau unde sa ma duc pentru a corecta greseala?
Cel mai recent răspuns: marianaov , utilizator 18:19, 1 Octombrie 2018
Buna ziua,
La institutia care a emis actul gresit.
Aratati care e gresala si solicitati indreptarea erorii materiale.
Act de nastere nr.........din 1 octombrie 1981 Inregistrat la......... Nu trebuia sa scrie 1 octombrie 2018?Sau poate e data de pe certificatul vechi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consulatul a inregistrat gresit data de nastere a copilului in certificatul de nastere si in certificatul de inregistrare a casatoriei in documentele romanesti white chocollate white chocollate Buna ziua. Problema mea a inceput in aprilie.m-am prezentat la ambasada romaniei in islamabad sa inregistrez casatoria si nasterea copilului.am asteptat pana ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim pentru ccc incorecta therioni therioni Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare. S-a emis de catre societatea la care lucrez o decizie de suspendare a contractului individual de munca din data de ... (vezi toată discuția)
Unde pot modifica un titlu de proprietate gresit? Magbd Magbd Pe titlul de proprietate numele mamei decedate este scris gresit (este gresita o litera), dar certificatul de deces este corect. Unde ma pot duce ca sa scot un ... (vezi toată discuția)