Buna ziua,
Am si eu urmatoarea intrebare. S-a emis de catre societatea la care lucrez o decizie de suspendare a contractului individual de munca din data de 01.06.2019 (data solicitata de angajata in cerere) si pana in data de 13.01.2021, ori conform certificatului de nastere a copilului trebuia pana in 26.03.2021.
Cei de la ITM au fost in control si au constatat gresala in cadrul unui proces-verbal. S-a cerut de catre acestia corectarea situatiei dar nu s-a explicat concret cum.
Oare daca se emite de colegele de la RU o decizie de indreptare a erorii materiale din decizia de suspendare gresita, este suficient?
art.25 OUG 111/2010 : (1) Angajatorul are obligația de a aproba concediul pentru creșterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) și la art. 11 alin. (1) lit. a). Perioada de acordare se stabilește de comun acord cu angajatul.
In speta, nu este obligatorie perioada de 2 ani de CCC.
Si la cei de la ITM ce act trebuie sa le comunice?
Corectia in REVISAL este facuta, dar am inteles de la colega ca i s-a cerut ceva act doveditor. Ea s-a gandit ca ar fi bine data o decizie care sa modifice data de sfarsit a suspendarii.
Eu ma gandesc ca ajunge o simpla notificare de indreptare a unei erori materiale care sa fie comunicata atat salariatei cat si celor de la ITM.
Revisal
minodora05
Buna ziua. Am si eu o problema: am operat gresit un act aditional in Revisal, am schimbat data de inceput a contractului de munca, desi nu trebuia. Intre timp, ... (vezi toată discuția)