avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecut greșit temeiul suspendarii cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecut greșit temeiul suspendarii cim

Bune ziua! Pentru un angajat detașat a fost efectuata detașarea, suspendarea, încetare suspendare și detașare în Revisal, pentru doua perioade. Temeiul legal pentru suspendare a fost trecut greșit (alt articol), va rog sa ma ajutați sa remediez greșeala. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 5 Septembrie 2023
Daca ati operat suspendarea c.i.m. si apoi incetarea suspendarii , nu se mai poate face nimic in REVISAL.
Buna ziua,
Va sugerez sa faceti o decizie interna de revocare a suspendarii in care sa precizati articolul corect. In Revisal nu se mai poate face nimic daca ati incetat suspendarea.
Revocare??? .... trebuie emisa o decizie rectificativa care sa mentioneze articolul corect sau o decizie de indreptare a erorii materiale....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Corectie suspendare revisal lani lani Va rog sa ma ajutati in problema corectiei unei suspendari in noul REVISAL. Am operat o suspendare in Revisal, care a incetat in octombrie anul trecut. In ... (vezi toată discuția)
Decizie suspendare cim pentru ccc incorecta therioni therioni Buna ziua, Am si eu urmatoarea intrebare. S-a emis de catre societatea la care lucrez o decizie de suspendare a contractului individual de munca din data de ... (vezi toată discuția)