avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie suspendare REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie suspendare REVISAL

Va rog sa ma ajutati in problema corectiei unei suspendari in noul REVISAL.
Am operat o suspendare in Revisal, care a incetat in octombrie anul trecut. In anul acesta am observat ca am gresit temeiul legal al suspendarii. In urma unui audit mi se cere sa corectez greseala dar nu pot de la rubrica suspendari cu nici una din optiunile de acolo. Daca cunoaste cineva o alta posibilitate va rog sa ma ajutati. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 7 Aprilie 2013
Nu prea exista psoibilitatea de a face acea corectura , intrucat odata cu efectuarea incetarii suspendarii programul REVISAL nu mai da posibilitatea sa se rectifice ceva ... poate doar cu anularea suspendarii c.i.m. si apoi efectuata din nou inregistrarea suspendarii corecte ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita lucica21 lucica21 buna ziua. am operat gresit in revisal o suspendare(in loc sa o trec din initiativa angajatorului,am trecut-o cf. art.54(cu acordul partilor)am salvat-o pe ... (vezi toată discuția)
Numarul de contract gresit in revisal niko79 niko79 Buna ziua! Am gresit nr contractului in revisal. Este corect daca apas butonul Contracte, apoi al 2 lea chenar Operatii contract, corectie si modific nr. ? ... (vezi toată discuția)
Corectie suspendare cim mirusaby mirusaby Buna ziua, va rog din suflet ajutati-ma : Am gresit in revisal data <sfarsitul suspendarii> in loc de 27.07.2012 am selectat 27.08.2012 cum corectez...??? ... (vezi toată discuția)