avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CORECTIE SUSPENDARE CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CORECTIE SUSPENDARE CIM

Buna ziua,
va rog din suflet ajutati-ma : Am gresit in revisal data <sfarsitul suspendarii> in loc de 27.07.2012 am selectat 27.08.2012 cum corectez...??? am facut si incetarea suspendarii , iar acum cand am observat greseala daca vreau sa corectez imi spune :EROARE ,, intervalul selectat se intersecteaza cu intervalul unei suspendari incetate- contract suspendat" nu am facut transmiterea la itm ...doar salvarea .
Va rog ajutati-ma...Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirusaby , utilizator 14:16, 1 August 2012
Incercati sa anulati suspendarea si apoi sa refaceti datele corecte ...
Nu merge ...nu imi arata nici un angajat la anulare.....se pare ca va trebui sa transmit asa apoi sa fac o adresa la itm sa-mi faca ei corectura....daca stie altcineva o alta solutie ...Multam!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea in revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta? Roxy30 Roxy30 Buna ziua,am si eu o noua speta :(( In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Probleme suspendare cim urgent madylumy madylumy Buna dimineata, o mare problema: cim suspendat per.01 nov - 31.12.2012, salariatul solicita cfs. incontinuare de la 01.01.2013 pana la 31.03.2013, din ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita lucica21 lucica21 buna ziua. am operat gresit in revisal o suspendare(in loc sa o trec din initiativa angajatorului,am trecut-o cf. art.54(cu acordul partilor)am salvat-o pe ... (vezi toată discuția)