Buna ziua,
Am urmatoarea situatie.
S-a emis o decizie de suspendare a contractului in perioada 01.06.2019 - 13.01.2021, pentru concediu de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani.
- In urma unui control ITM s-a sesizat ca decizia cuprinde data de sfarsit gresita deoarece copilul implineste varsta de 2 ani in data de 26.03.2021.
- In PV cei de la ITM mi-au dat "masura dispusa" urmatoarea: "In acest sens, se va proceda la comunicarea dispozitiilor/deciziilor/ emise de conducerea unitatii, catre salariatii in cauza in conformitate cu prevederile legale referitoare la suspendarea contractelor individuale de munca si se vor indrepta erorile materiale pentru salariatii in cauza (la informarea asupra modului in care s-a remediat aceasta deficienta se va anexa o copie de pe actele intocmite de angajator precum si dovada comunicarii acestora)".
- Drept masura de remediere luata de angajator, s-a dat o decizie de indreptarea a erorii materiale prin care s-a modificat data de sfarsit a suspendarii din 13.01.2021 in 26.03.2021 – data la care copilul implineste de fapt 2 ani.
- In cererea de suspendare mamica a formulat asa "va rog sa imi aprobati suspendarea contractului individual de munca incepand cu data de 01.06.2019, in conformitate cu articolul 51 (1) litera a) din Codul Muncii, referitor la suspendarea contractului individual de munca pentru cresterea copilului pana la 2 an/ani".
- Mentionez ca decizia noua a fost comunicata angajatei prin sotul dansei care a semnat ca a primit un exemplar.
As dori sa stiu daca aceasta gresala/remediere va afecta dreptul la indemnizatie a mamicii.
Buna ziua,
Plata indemnizatiei se face in conformitate cu OUG 111/2010, asa ca...
Daca tatal indeplineste conditiile pentru a beneficia de 'luna tatalui", doamna v-a trebui sa revina la serviciu pe 27.02.2021
Daca nu indeplineste conditiile...v-a trebui sa revina la serviciu pe 27.03.2021.
Poate opta sa revina la serviciu cu cel putin 60 de zile inainte de a implini copilul doi ani pentru a beneficia de acel stimulent...
Buna,
Iti multumesc pentru raspuns dar nu e ceea ce intrebam.
Doresc sa stiu daca cei de la plata indemnizatiei ar avea motiv sa o oblige pe salariata sa returneze banii primiti pana in prezent sau daca o afecteaza in orice alt mod faptul ca s-a emis acea decizie de corectare a datei de sfarsit de suspendare.
Plata indemnizatiei incepe in ziua urmatoare celei in care inceteaza Concediul maternal, daca depune actele in max. 60 de zile de la incetarea acestui concediu.
Concediul postnatal nu poate fi mai mic de 42 de zile asa ca...oricand dupa aceste 42 de zile si pana la terminarea lui poate solicita suspendarea contractului si plata indemnizatiei pentru CCC
Daca a facut asta...nu vad motiv sa i se ceara restituirea sumelor primite pana acum.
Si cum spunea si domnul consilier jur., perioada CCC se stabileste de angajator si salariata.