avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Amânarea cursurilor mamelor eleve timp de doi ani și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Amânarea cursurilor mamelor eleve timp de doi ani și reînscrierea.

Bună ziua. Am nascut in august, iar în prezent urmez cursurile la zi. Mi s-a spus că am posibilitatea de a-mi amâna cursurile pentru doi ani și de a intra din nou după cei doi ani, dar cu o altă clasă. Aș vrea să știu dacă pot să fac acest lucru, în ce perioada și cum ar trebui să procedez. Cum procedez să mă reînscriu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:25, 2 Octombrie 2018
Mergeti la institutia de invatamant unde sunteti eleva/ISJ si vedeti ce acte trebuie sa depuneti pentru o astfel de situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important - cum se face inscrierea dupa "abandon scolar"? Madalina17 Madalina17 Cum pot afla cum se face inscrierea din nou si in ce timp la un abandon scolar in clasa a IX-a ? (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari: inscriere la a doua facultate; diploma bacalaureat carmen-silvia carmen-silvia Sunt studenta in anul III la Universitatea Spiru Haret Facultatea de Stiinte juridice si administrative Brasov.Avand in vedere faptul ca sunt niste neclaritati ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara seral octavradu octavradu as vrea si eu sa ma ajutati va rog ,daca poate o persoana de 19 ani care este elev la liceu seral si nu lucreaza sa primeasca pensie alimentara de la unul din ... (vezi toată discuția)