avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public

Buna ziua,
as dori sa stiu daca mai este in vigoare
Legea nr. 544 din 2001
privind liberul acces la informatiile de interes public (publicata in Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001). Daca da, se intersecteaza in vreun fel cu GDPR?

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea care le permite cetatenilor sa fie stersi din anumite baze de date ale autoritatilor? tzuky2 tzuky2 Am inteles ca s-ar fi promulgat ceva lege care le permite cetatenilor sa fie stersi din anumite baze date ale autoritatilor cu care au avut de-a face: gen daca ... (vezi toată discuția)
Solicitare pug sau puz la primarie - informatie de interes public? dia_8 dia_8 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca PUG-ul (planul urbanistic general) unei localitati sau PUZ-ul unei zone din aceasta poate fi solicitat la biroul de ... (vezi toată discuția)
Despre cheltuieli laura2008_angel laura2008_angel Va rog spuneti-mi care sunt documentele contabile si situatiile financiare sau orice acte contabile ale unei institutii publice in care gasesc informati despre ... (vezi toată discuția)