avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Despre cheltuieli
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Despre cheltuieli

Va rog spuneti-mi care sunt documentele contabile si situatiile financiare sau orice acte contabile ale unei institutii publice in care gasesc informati despre cheltuieli si despre fundamentarea acestora.
Ma intereseaza in cazul DGFP dar dc nu ma puteti ajuta pt aceasta institutie spunetimi despre ala institutie publica

Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Februarie 2012
laura2008_angel, utilizator
probabil iti trebuie pentru o lucrare sau vre-un studiu... exista Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public (publicata in Monitorul Oficial nr. 663/23 octombrie 2001) care iti da dreptul sa ceri acest fel de informatii direct de la institutiile in cauza...incearca si vezi ce iese...:rtfm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public bogdananghel2011 bogdananghel2011 Buna ziua, as dori sa stiu daca mai este in vigoare Legea nr. 544 din 2001 privind liberul acces la informatiile de interes public (publicata in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Legea care le permite cetatenilor sa fie stersi din anumite baze de date ale autoritatilor? tzuky2 tzuky2 Am inteles ca s-ar fi promulgat ceva lege care le permite cetatenilor sa fie stersi din anumite baze date ale autoritatilor cu care au avut de-a face: gen daca ... (vezi toată discuția)
Solicitare pug sau puz la primarie - informatie de interes public? dia_8 dia_8 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca PUG-ul (planul urbanistic general) unei localitati sau PUZ-ul unei zone din aceasta poate fi solicitat la biroul de ... (vezi toată discuția)