avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contract de intermediere/comison
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contract de intermediere/comison

Buna ziua,
Sunt constituita intr-un PFA cod CAEN 4613 si doresc sa inchei contracte de intermediere sau de comision cu mai multe SRL care desfasoara activitati economice in sfera materialelor de constructii.
1 Pot incheie contract de intermediere sau de comision?Exista diferente intre cele doua tipuri de contracte?
2.SRL-ul este obligat ca ptr clientul meu sa incheie si el contract sau este suficienta factura prin care sunt vandute produsele intermediate de PFA?

Alte discuții în legătură

Firma noua ! este posibil asa ceva ? dar cum? koxinus koxinus Buna ziua ! As dori sa infintez o firma XYZ (SRL) in care eu as fi unicul angajat si m-as ocupa de urmatoarele: 1) O persoana fizica din Bucuresti care ... (vezi toată discuția)
Intrebare caen servicii curierat tanguera tanguera Buna ziua In cadrul codurilor CAEN pentru activitati de posta si curier exista doua variante 5310 Activitati postale desfasurate sub obligativitatea ... (vezi toată discuția)
Ce contract sa semnez ministru_ ministru_ Buna ziua! Am gasit mai multi potentiali clienti pentru o firma producatoare de mobilier. M-am inteles cu furnizorul sa-mi dea un comision din fiecare ... (vezi toată discuția)