avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reintroducere actiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reintroducere actiune

Dosar respins pe exceptie . Nu s-a analizat fondul cauzei. Poate fi reintrodus dosarul la instanta ? Care ar fi riscurile?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:25, 2 Octombrie 2018
Da. se poate!
Riscul ar fi sa se analizeze iar exceptii...
Depinde ce exceptie s-a admis.
Daca se poate remedia problema si se ajunge pe fond atunci se poate judeca.
Este vorba de exceptia netimbrarii actiunii. A fost stabilita taxa de timbru , am formulat cerere de reexaminare a timbrajului care s-a respins. Prin urmare actiunea - respinsa ca netimbrata.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
CONS. JURIDIC, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti reintroduce actiunea fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)
Timbraj petit actiune in recurs!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce sa fac in legatura cu urmatoarea solutie pronuntata de instanta...sa fac recurs sau sa introduc o alta actiune? ... (vezi toată discuția)
Recurs contencios administrativ andra-celia andra-celia buna ziua am si eu o problema,am avut pe rolul instantei de contencios administrativ o cerere de restitutire a unei sume de bani de catre o anumita firma de ... (vezi toată discuția)