buna ziua am si eu o problema,am avut pe rolul instantei de contencios administrativ o cerere de restitutire a unei sume de bani de catre o anumita firma de ridicari auto,dosarul a fost solutionat de judecatorie care mi-a anulat procesul verbal (am sentinta definitiva si irevocabila)si apoi mi-a disjuns capetele de cerere ramanand in sarcina cont adm sa dispuna restituirea sumei de catre firma respectiva.eu nestiind ce inseamna toate termenele folosite de ei nu am stiut ca pana la primul termen trebuie sa achit taxa de timbru si ca daca nu o achit va cadea sub sanctiunea anularii cererii.eu am achitat cu permisiunea instantei taxa respectiva atunci,mi-sa admis decat ca pana sa fac dovada platii sedinta se incheiase eu depunand dovada la dosar in aceeasi zii.instanta a invocat din oficiu exceptia netimbrarii actiunii.mai pot face ceva acum?ce ar trebuii sa scriu in recurs?mentionez ca partea adversa nu a fost prezenta niciodata.va multumesc
Recurs in 15 zile de la comunicare.
Observati motivarea instantei- de vazut momentul la care vi s-a pus in vedere sa timbrati , timbrajul efectiv, pronuntarea pe exceptia de netimbrare.
motivarea instantei este ca a admis exceptia invocata din oficiu si anuleaza cererea ca fiind netimbrata dar eu am achitat taxa in interval de 10 minute si m-am intors in sala de sedinta imediat dar usa era inchisa iar imediat am facut cerere si am adaugat dovada la dosar.daca ajungeam cu 5 minute inainte de incheiarea sedintei situatia era alta pt ca aveam dovada timbrarii.cum pot sa formulez?va m
Din sustinerile Dvs deduc faptul ca ati stat in sala ati auzit pronuntarea dupa care ati mers si ati achitat taxa de timbru. Daca s-au petrecut lucrurile astfel, atunci solutia instantei este legală si nu aveti motiv de recurs.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Anulare taxa de timbru
flori9
Daca taxa de timbru a intampinarii cu caracter reconventional nu a fost platita si aceasta a fost anulata, se mai poate indrepta cumva situatia? Findca pierdem ... (vezi toată discuția)