buna ziua
sunt proprietarul unui apartament in localitatea de domiciliu insa muncesc in alta localitate astfel incat pentru a plati intretinerea lunara nu ma pot deplasa in termen si uneori fiind plecat mai mult timp am restante, apoi casier intarzie, nu respecta programul de incasare si nu pot sa alerg dupa casier de la asemenea distanta, timpul meu chiar costa bani
am cerut plata cu cardul ca sa imi achit la timp obligatiile dar mi s a spus ca nu exista presedinte si nu pot plati cu cardul desi am inteles ca este obligatoriu sa se puna la dispozitie si un mijloc de plata electronic dupa 28 septembrie 2018
cum sa procedez pentru a plati cu cardul intretinerea ?
Va multumesc dar... deoarece prefer sa ma ocup personal de patrimoniul meu, gratie tehnologiei existente la ora actuala :) , mi se obiecteaza ca acest: "cont in banca il deschide presedintele de asociatie si la voi nu este; sa va alegeti presedinte ca tot el reprezinta asociatia si in instanta; regulamentul intern il face Comitetul, nu administratorul " si bla bla bla si bla bla bla pt un lucru atat de simplu: plata intr-o secunda a intretinerii, Trebuie sa fie totul atat de dificil, oameni buni?!