avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalcularea pensiei alimentare pt un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalcularea pensiei alimentare pt un minor

Buna ziua..am si eu o intrebare...am depus o cerere de recalcularea pensiei alimentare pt fiul meu in varsta de 10ani jumate,fata a implinit 18ani in mai . Tatal in calitate de parat a depus declaratie ca am motive nefondate pt a cere marirea pensiei care in prezent e de 250lei..ce ar trebui sa depun acum ca sa pot obtine marirea?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 23:11, 12 Octombrie 2018
Buna ziua , este necesar ca la dosar sa fie depuse inscrisuri din care sa rezulte veniturile realizate de catre tata si necesitatile minorilor .
Cu privire la inscrisurile din care sa rezulte veniturile realizate de catre tata acestea se pot solicita ca si mijloace de proba, instanta urmand a dispune obligarea paratului de a face dovada acestor venituri.
buna ziua..multumesc pt raspuns imi puteti da un model de cerere cum ar trebui sa fac cerere pt veniturile paratului? ce ar trebui sa scriu in cerere..
el nu lucreaza cu carte de munca doar ca sa nu-mi plateasca mie mai mult dar castiga bani frumosi el lucrand singur zugraveli,zidarie faianta si gresie..etc
Instanta cere la Anaf veniturile daca nubare va plati 25% pt un copil si 33% pentru doi copii din salariu minim pe economie si vb de minim.bani in mana.
Cel mai bine, daca nubare venituri declarate sa vb cu el frumusel si sa- i explicati ca copilul are nevoie de adidasi, de trening de telefon, de tabara, de mancare, de meditatii si nu vreti bani vreti sa i ajute si sa achite el aceste sume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie copiii dupa implinire 18 ani cuziamusia cuziamusia In 2011 sa rejudecat un proces majorare pensie intretinere minor incepand cu 2004 (sentinta din 2004 nu a fost pusa in executare, dar a fost casata in 2010) in ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa fiu prezenta la stabilirea pensiei de intretinere?(nu marire) lili5 lili5 Este prima data dupa divort cand solicit sa se stabileasca pensia alimentara pt copil. La div fostul a prezentat o adev de sal falsa asa ca am cerut in ... (vezi toată discuția)
Raspuns intampinare loredana-g loredana-g Buna ziua. Am primit azi intampinarea facuta de fostul sot in calitate de parat la cererea mea de marire a pensiei alimentare. Acesta a facut intampinarea cu ... (vezi toată discuția)