avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu pentru creșterea copilului

dacă după concediul de maternitate , merg să mai lucrez 2 luni la instituția unde sunt angajată, mai pot apoi să iau concediu de creșterea copilului?
Cel mai recent răspuns: gherasim_mimi , utilizator 19:38, 2 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, puteti intra oricand in CCC.

Chiar dacă între timp mai merg la serviciu?
acest răspuns util
Chiar daca mergeti la munca ....
Am un contract de muncă pe perioadă determinată care se încheie pe 30 noiembrie. Concediul de maternitate îl termin pe 3 septembrie.Prin urmare, dacă merg aceste 2 luni la servici, pot apoi lua CCC de la 1 decembrie?
acest răspuns util
V-am explicat mai sus : Pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani, puteti intra oricand in CCC.

Alte discuții în legătură

Concediul de cresterea copilului spaca spaca Sunt Militar angajat si contractul meu expira in luna mai 2014 si la sfarsitul lunii iulie 2013 sotia naste si nu poate intra in concediu de cresterea a ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului mirelaiordache mirelaiordache Buna ziua! Sunt medic rezident in ultimul an si in octombrie urmeaza sa nasc. As vrea sa stiu daca legislatia permite ca dupa perioada de concediu medical sa ... (vezi toată discuția)
Diferenta concediu prenatal/lauzie si cic Ioana Ivan Ioana Ivan Buna ziua, Daca pana la nastere nu imi iau concediu prenatal, ci doar concediul de odihna la care am dreptul pe anul in curs (o luna inainte de nastere) , ... (vezi toată discuția)