avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare masina de la persoana juridica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare masina de la persoana juridica

Buna seara , vreau sa achizitionez o masina care se afla pe firma.Am verificat firma si in momentul de fata nu are datorii dar am auzit ca daca firma intra in insolventa in urmatorii 3 ani e posibil sa imi comfiste masina ?
Pretul masinii este de 11500 eur iar in prima faza vanzatorul a spus ca vrea sa faca facutra pe suma de 4500 eur , iar dupa mai multe discutii in care i am spus ca daca firma intra in insolventa in urmatorii 3 ani un administrator judiciar poate sa ceara anularea tranzactiei pe motiv ca masina sa vandut sub pretul pietei a spus ca face factura pe maxim 9000 eur .Intrebarea mea este daca ma supun unui risc ?

Alte discuții în legătură

Comision contract de intermediere cu agentie imobiliara alexberi alexberi Buna ziua, Sunt cumparatorul unui apartamet si am probleme cu plata comisionului pentru un apartament vizionat prin intermediul unei agentii ... (vezi toată discuția)
Persoanele care au cumparat case fara scop comercial intre 2005 si 2009 nu vor plati tva CristinaU CristinaU Din continutul articolului dvs.cu titlul de mai sus nu inteleg daca eu, persoana fizica care am achizitionat un imobil intr-o cladire noua, cu scopul de ... (vezi toată discuția)
Prevedere contract leasing Cabiniuc Lucian Cabiniuc Lucian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema. Acum un an si ceva am achizitionat prin contract leasing un autoturism nou, ... (vezi toată discuția)