avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare CI in strainatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare CI in strainatate

Urmeaza sa imi expire cartea de identitate in aprox o luna jumate. Eu in 4 zile urmeaza sa plec din tara, in UK, dar nu o sa ma intorc prea curand.
Ma poate ajuta cineva cu informatii despre pasii pe care trebuie sa ii parcurg pentru a imi face cererea de schimbare a buletinului la ambasada si cat dureaza aprox? (Am auzit doar ca trebuie sa fac o procura pe numele unei pers care se va duce in locul meu in tara sa-l faca, dar nu stiu daca dupa cerere trebuie sa trimit CI ul in tara ca sa il aiba in original sau cum se procedeaza de fapt). Orice informatie m-ar ajuta foarte mult, detaliat daca se poate. Si daca stie cineva daca ma va incurca o perioada lipsa ci-ului, de ex la angajare etc. Am pasaport.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
Dede123, utilizator

Alte discuții în legătură

Buletinul expira curand, refacere din strainatate gaberela gaberela Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in situatia cu care ma confrunt: cineva din familia mea lucreaza in strainatate, iar in curad ii va expira CI; si-a luat ... (vezi toată discuția)
Pasaport romanesc Marian34 Marian34 Buna, eu sunt Roman ,prietena ( nimic legal inca) e Poloneză, copilul e născut în uk(Leicester). Intrebarea mea este ... ce documente imi trebuie si unde sa ... (vezi toată discuția)
Buletin pentru minor care locuieste in germania valentinasch valentinasch baiatul meu implineste curand 14 ani are pasaport valabil .sunt obligata sa ii fac si buletin ? noi locuim de 4 ani in germania si daca trebuie pot sa ii fac ... (vezi toată discuția)