avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Am un bebelus de 2 luni si as vrea sa obtin custodia lui pentru a nu mai avea nevoie de procura din partea tatalui. Vreau sa plec in japonia sa imi iau cetatenia japoneza, si sa i o iau si pe
Cea a copilului. Acolo voi primii ajutor de la stat si un loc unde sa stau,fiind o mama singura. Eu nu sunt casatorita cu tatal , insa copilul este si pe numele meu, si pe al lui. Are domiciliul la el, dar copilul este la mine, unde am domiciliul. El are 3 capete de acuzare si a fost arestat 2 luni jumate. Cum ar trebuii sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 23:53, 2 Octombrie 2018
Buna seara! Dvs aveti deja custodia copilului, impreuna cu tatal. Doar domiciliul inteleg ca e stabilit la tata, pe sentinta, banuiesc. Puteti solicita instantei incredintarea copilului catre dvs, cu stabilirea domiciliului la dvs.,pentru motivele pe care le- ati enuntat. Nu o sa fie asa usor.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
Diana Camelia Diaconu, Avocat
Solicitati instantei suplinirea consimtamantului tatalui pentru scoaterea minorului din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la cetatenia romana Ginettym Ginettym Locuiesc in Japonia de 13 ani cu viza permanenta si domiciliu stabil aici ... Am fost casatorita 8 ani dintre care din casatoria noastra am rezultat 2 copii ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil anelia88 anelia88 buna.am un copil de patru ani ce are cetatenie romana dar si bulgara.copilul sta de un an de zile cu mine in Romania unde merge la gradinita.As vrea sa ii pot ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor cu posibilitatea de a lua minorul in strainatate! am_o_intrebare am_o_intrebare salut! Speta simpla........Relatie de concubinaj.......rezulta un copil. Minorul a fost recunoscut de tata iar in prezent are 4-5 ani.Tatal locuieste si ... (vezi toată discuția)