avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drum de acces catre teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drum de acces catre teren

Buna ziua ca si in tiltul de mai sus problema sta in felul urmator.
Detin un teren in brasov cu acces stradal de 30 m in actele de vanzare cumparare .
De curand am inaintat actele pentru autorizatie de constructie la primarie si surpriza primaria nu recunoaste nici un drum din zona (desi fizic sunt drumuri) deci daca primaria nu recunoaste drumurile in zona automat nu mi se da autorizatie de constructie.
Raspunsul lor la problema este sa creez eu un drum si mai apoi sal donez primariei doar ca stim cu toti ca costurile acestea sunt prea mari ( firma de execturie ,proecte,avize) + ca sunt persoana fizica si numi permit .
Ce solutie puteti sami dati la problema mea ,sau sub ce cale pot sa scot autorizatia de constructie de la primarie. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mogoscatalin , utilizator 11:02, 4 Decembrie 2018
nimeni nimica ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intabulat, cerinta primarie donatie teren conform puz dd_pal dd_pal Buna seara, Pentru intabularea in cadastru este nevoie de PV vecinatate, Primaria, ce este la granita propietatii prin drum, nu semneaza acest PV decat cu ... (vezi toată discuția)
Cum se asigură calea de acces pe un teren arabil intravilan ? TMCR TMCR Bună ziua!.am achiziționat acum doi ani un teren intravilan arabil. Aflat în vama veche,într-o zonă cu PUZ.conform PUZ-ului pe acea zona am deschidere la ... (vezi toată discuția)
Aviz circulatie cristina dragomir cristina dragomir am un teren intravilan. vreau sa construiesc, am proiect avize etc..cu exceptia avizului de circulatie si vreau sa obtin autorizatia de constructie. Din pacate ... (vezi toată discuția)