avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Radiere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Radiere contract de munca

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac sau cui sa ma adresez ca sa pot rezolva problema pe care o am.
Din greseala am inregistrat in revisal un contract de munca la un alt angajator decat cel cu care era semnat contractul. Abia dupa salvare mi-am dat seama de greseala si am facut radierea contractului .
Nu am transmis la itm nici inregistrarea eronata si nici radierea considerand ca nu este necesar. Am inregistrat corect angajatul si am transmis la itm . Dupa o perioada cand am vrut sa inchei o conventie cu agentia de somaj nu mai pot sa o fac deoarece contractul inregistrat gresit apare ca este activ desi a fost radiat.
Sunt presata de timp si nu gasesc nici o solutie, va rog mult sa ma ajutati, pentru ca ajofm-ul nu-mi face conventia daca persoana apare angajata si nu in cautare de loc de munca.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:47, 3 Octombrie 2018
Nu exista solutie , iar cei de la AJOFM nu inteleg ce inseamna radierea unui c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Anulare contract revisal neprezentare salariat miruna82 miruna82 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu ... (vezi toată discuția)
Radiere salariat din revisal anadaniela65 anadaniela65 Am radiat contractul unui salariat.In momentul in care vreau sa radiez si salariatul imi cere sa confirm actul de identitate.(la inregistrare salariat nu am ... (vezi toată discuția)