avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociație proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociație proprietari

Locuiesc într-un bloc nou de 18 apartamente și conform noii legi a asociaților de proprietari ar trebui sa facem asociație, dar mare parte dintre noi nu doresc acest lucru, exista vre-o sanctiune conform legii împotriva proprietarilor daca nu înființează asociație de proprietari?
Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: sorin20061 , utilizator 10:21, 4 Octombrie 2018
Legiuitorul nu a dispus sanctiuni
Greutatile vor fi suportate de catre proprietari in momentul in care vor trebui sa intretina si sa repare partea comuna de constructii si de instalatii din condominiu
Dar, în lege scrie că e obligatorie înființarea asociației in termen de 12 luni de la intrarea legii în vigoare?...

ynocentta a scris:

Legiuitorul nu a dispus sanctiuni
Greutatile vor fi suportate de catre proprietari in momentul in care vor trebui sa intretina si sa repare partea comuna de constructii si de instalatii din condominiu

Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
sorin20061, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balcon la etajul 4 , cine plateste reparatiile ? Banaten Camelia Banaten Camelia Buna seara! Am nevoie si eu de ajutor , pentru ca nu stiu sigur ce sa fac. In anul 2018 , balconul meu (4/4) a fost o furtuna care a dezlipit partial ... (vezi toată discuția)
Teava de incalzire sparta comuna (diametru de 100, din metal) deceeu deceeu Buna ziua, de cateva zile ma lupt cu presedintele/asociatia. Stau la demisol si pe tavan imi traverseaza coloana care incalzeste blocul de la centrala de ... (vezi toată discuția)
Restanta fond reparatii filipalina filipalina conform legii in cat timp esti obligat sa platesti fondul de reparatii pe anul in curs? -mentionez ca de 4 ani asociatia de propietari din blocul unde ... (vezi toată discuția)