avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recalcularea pensiei de întreținere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recalcularea pensiei de întreținere

buna ziua..va rog dati-mi un sfat ce sa fac si ce sa depun..
Cel mai recent răspuns: Desperados , utilizator 08:04, 8 Octombrie 2018
Buna.parerea mea este sa apelezi la un avocat.Dumnealui va face o cerere reconventionala in care va cere,adeverinta de venit sau dupa caz copie dupa contractul de munca de la ITM ,atentie acesta sa fie inregistrat(nu cum am primit eu,)si un extras de cont dovada cat a platit el pana acum sau daca a platit ,apoi se va face o recalculare dupa veniturile lui.Nu sunt avocat sau jurist dar pot sa ti spun informativ cum am facut eu.Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adeverinta venit in proces de partaj bunuri carolinacaro carolinacaro Buna ziua, In cadrul procesului de partaj eu, in calitate de reclamant am solicitat atribuirea bunurilor in cota de 50 si 50. Fostul, a cerut si el tot 50% ... (vezi toată discuția)
Ce putem face? alex1234alex alex1234alex Am nevoie de ajutor!!! Este în curs procesul pentru scăderea pensiei alimentare, astăzi ar fi trebuit să fie înfățișarea, însă am primit mail de la ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ovidiu59 ovidiu59 Nu stiu daca am reusit sa incadrez situatia pe care vreau sa o expun in subforumul corect..dar sper ca un moderator sa o faca.Multumesc, O persoana pe care o ... (vezi toată discuția)