Vă rog să nu o dați în diverse. Nu am să-mi spun toată viața aici și toată povestea după divorț. Ceea ce cere avocatul pârâtei, eu am trimis totul legal la avocatul meu care a prezentat dovezile, iar avocatul ei acum cere din nou. Italia are legătură că eu de curând m-am întors în țară.
Martonze a scris:
alex1234, judecata se face în baza probelor, nu e nimic greşit dacă mama copilului solicită dovezi pentru veniturile dvs.Ce legătură are Italia cu problema dvs:? Este normal să ceară oficial cuantumul veniturilor, o adeverinţă dovedeşte ceva, dar ce garanţie există că nu aveţi mai multe locuri de muncă sau adeverinţa a fost valabilă doar o lună?!
Dvs. puteţi cere prin avocat orice, instanţa aprobă sau nu probaţiunea, în funcţie de cum consideră.
Totuşi, dvs. afirmaţi că mama copilului nu lucrează, iar dvs. îi puteţi oferi numai 300 lei lunar copilului;în situaţia în care s-ar muta copilul la dvs., consideraţi că din 300 lei + 300 lei din partea mamei ca pensie alimentară puteţi întreţine un copil?
Schimbarea domiciliului copilului trebuia să o faceţi în cererea reconvenţională, în termen legal.