avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune

In 26 -09-2018 am cumparat o masina am axhitat intreaga suma iar vanzatorul mi-a prezentat un contract de instrainare mijloc de tr intre el si titularul masini din CIV si talon cu promisiunea ca imi va trimite prin posta actele .Mentionez ca vanzatorul mi a dat sa semnez pe un contract de instrainare mij. de tr.. IN ALB la rubrica vanzator desi eu eram cumparatorul. .La cumparare vanzatorul mi-spus ca masina nu are defecte ascunse si km. sunt reali si actele sunt valabile 1 luna mentionez ca am ajuns cu trenul la 22.00 sa vad masina. Cand am ajuns acasa am constatat ca in talon masina era culoarea Alb iar in realitate este argintiu metalizat si mai grav ITP-ul era valabil pana in22-08-2018. Am facut alt ITP si am primit un Certificat de ITP in care este mentionat :Valoarea mentionata la pct.4(adica313000km la data ef ITP) este mai mica decat valuarea indicatiei odometrului inregistrata la precedenta ITP adica au fost dati inapoi km. mai multi decat au fost inregistrati la ultimul ITP .Am stat de vorba si cu mecanicul care mi a spus ca motorul are un grad mare de uzura consuma ulei sa emisia de fum este la maxim.Am sunat vanzatorul si ia m cerut bani pe masina si ITP si ai inapoiez masina dar a refuzat.Intrebarea este ce pot sa fac in acest caz si ce cai de atac am sa recuperez banii. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Bun găsit tuturor! am cumpărat de curând o mașină înmatriculată ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! Am cumpărat de curând o mașină înmatriculată în România. După îndeplinirea tuturor formalităților și după ce am ... (vezi toată discuția)
Autoturism in leasing, defect pompadur pompadur la 30 mii km, autoturismul are urmatoarele simptome: - rulez cu 50-60 km/h; in frina de motor se produc smucituri (2-3); - teava de esapament, neagra; - ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina care s-a defectat din prima zi dupa achizitionare mioara123 mioara123 Buna ziua, Acum exact 14 zile am cumparat o masina, din 2009 de la un domn care parea de buna credinta. Am vazut masina, mi-a placut cum merge si am fost cu ... (vezi toată discuția)