avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apometru unde radio
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apometru unde radio

Daca apartamentul nu este locuit ,deci nu se consuma apa ,poate fi obligatorie montarea apometrelor cu transmitere radio in cazul in care avem deja instalate apometre si sunt in termenul de verificare...Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:04, 3 Octombrie 2018
De regula, consumul de apa se comunica lunar la asociatia de proprietari chiar daca este zero. Nu este obligatorie montarea de apometre cu trasmitere radio, dar comunicarea consumului/ citirea apometrului, Da.
Daca apartamentul dvs. nu este locuit puteti comunica asociatiei in scris, cu nr. de inregistrare/ data, acest fapt si sa stabiliti o verificare periodica la un anume interval de timp cu conditia sa va angajati ca platiti majorari daca se va constata ca ati consumat apa si nu ati anuntat la asociatie in timp util.
Nu este obligatorie comunicarea lunara index consum utilitati,in situatia in care proprietarul informeaza oficial asociatia de proprietari care incheie proces verbal al indexului si sigileaza vana de acces utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apometru apa rece, probabil inlocuit/ defect dupa curatenia din baie, bun de plata diferenta de 200mc Alinush11 Alinush11 Buna seara! Am o problema cu asociatia si vreau un sfat. In luna aprilie ac, am facut curatenie in baie, schimbare gresie, faianta, etc, tevi si racorduri. ... (vezi toată discuția)
Apometre cu citire radio probleme montaj Nexus11 Nexus11 Apometre cu citire radio Dorim sa montam (cel putin o parte dintre noi) apometre de citire de la distanta pentru a putea reduce din pierderile de apa ce ... (vezi toată discuția)
Cum oblig locatarii blocului sa isi scoata apometrele pe scara? AdiMH AdiMH Ies diferente foarte mari la consumul pe scara cu ce declara locatarii, sunt acuzata ca am consum prea mic si ca fur apa. eu sunt de acord sa scot apometrele ... (vezi toată discuția)