avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor ptr. somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor ptr. somaj

BUNA .am lucrat la sncrr cu contractul de munca pe perioada nedeterminata incepand cu data de 24 02 2008 si pana la 01.09.2009 (mentionez ca eu astazi am luat la cunostinta ca mi-sa inchis cartea de munca cu ""art 55 lit.b"",dar eu nu am semnat nici o decizie de incetare a contractului de munca).CE TREBUIE SA FAC SA BENEFICIEZ DE AJUTOR PTR. SOMAJ .
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 00:08, 11 Noiembrie 2009
Din data de 01.09 si pana azi in ce pozitie ati fost (ati lucrat, medical, etc)?
da pe aceiasi functie
ingrijitot in institutii de ocrotire sociale
Sa inteleg ca nu ati completat nicio cerere prin care sa solicitati incetarea contractului de munca? Decizia nu trebuie sa o semnati dvs, ci angajatorul.
nu si nici nu am fost anuntat de aceasta intentie

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata Vioreld Vioreld buna ziua. daca am un cim pe perioada determinata de o luna intre 01.08.2009 si 01.09.2009, care ziua in care expira contractul? eu am considerat-o ca fiind ... (vezi toată discuția)
Codul muncii art. 55 lit. "b" garbagekid garbagekid Buna ziua. Daca se poate doresc o parere la cazul in care ma aflu: asta vara am fost angajat la o societate de paza si protectie care presta servicii unui ... (vezi toată discuția)
Incertitudine privind carnetul de munca anonim anonim La 03.09.2004 a, facut cerere catre angajator privind incetarea CIM cu acordul partilor;cererea mi-a fost aprobata. Carnetul de munca trebuie sa mi se ... (vezi toată discuția)