avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu firma

Buna ziua.Imi spune-ți va rog ce trebuie sa fac pt a schimba sediul social al unei firme(SRL fără activitate și angajați momentan).Menționez ca nu am experiența și nu stiu dacă o sa ma descurc fără ajutor specializat. Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 23:21, 3 Octombrie 2018
Buna seara! Nu e nimic complicat. Intai de toate va trebuie un nou contract de spatiu. Se face un dosar care se depune la Registrul comertului si cuprinde: formularele standard,cererea de inregistrare, declaratia si anexa. Actul constitutiv rescris in care se mentioneaza noul sediu si AGA. La contractul de spatiu, se adauga titlu de proprietate cu schita. Certificatul de inregistrare de depune in original si o sa vi se emita altul. Daca stabiliti sediul la bloc, aveti nevoie de acordul vecinilor si al asociatiei. Va pot ajuta cu toate actele si cu depunerea lor daca nu va descurcati. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Acte schimbare sediul social societate in acelasi judet? ionela11 ionela11 Buna ziua, Dintre acte care imi trebuie sa schimb sediul social al unei firme in acelasi judet la ONRC ...imi trebuie si contractul de comodat?....noul ... (vezi toată discuția)
Adaugare caen si punct lucru ContSters332571 ContSters332571 Buna ziua, Doresc sa adaug un nou cod Caen la un SRL cu 2 asociati si un punct de lucru cu destinatia de birou.Inteleg ca am nevoie sa modific Actul ... (vezi toată discuția)